English News

HOME > 学院生活 > English News一覧 > Happy New Year!

2021.01.18
Happy New Year!
How quickly the school year goes by! Here it is mid-January already. Shizuoka is known for its warm winters, but this year has been rather cold.
To celebrate the winter season, students recently made snowflakes out of origami paper in the English Café after school. The snowflakes were then used to decorate the room. We hope that these decorations will make you see the beauty of this season. Happy 2021!