English News

HOME > 学院生活 > English News一覧 > First Week of School

2016.04.08
First Week of School
On the morning of Thursday, April 7th, Shizuoka Eiwa welcomed in many students during the new student entrance service.
After a prayer, the handbell choir performed “Great is Thy faithfulness, God my Father.”
The homeroom teachers announced the names of the new students one by one.
Before the service ended, the music club sang “Deo Gracias.”
In the afternoon, a tea party was held in the gymnasium. The new students had a chance to meet other Eiwa students, teachers, and parents.
Congratulations to all the new Eiwa students!