English News

HOME > 学院生活 > English News一覧 > Eiwa High School English Contest!

2015.12.14
On November 11th, the Eiwa High School English Contest was held. 8 first year high school students and 4 second year high school students took part. They could choose from these 4 recitations, “Amazing Dogs”, “Universal Design”, “Turn the Desert Green” or “Akiko Suzuki’s Skating Life.”
The judges were the 2 Eiwa native speaker teachers. The judges looked for good English pronunciation, intonation and of course gestures. Later this year, one of the 6 prize winners will be chosen to represent Eiwa at the Shizuoka Ken Chubu Speech Contest next September.
Later, the guest speaker, last year’s JGF student gave a great speech. Ms Sugihara’s speech title was “Speaking Up Can Change Your Life”.
Finally, one of the judges gave some final comments. She said the judges were impressed with the high level of recitations this year. The 6 prize winners were:
1st Natsumi Ishiwari
2nd Ai Muramatsu
3rd Yuki Momokita
4th Misa Onozuka
5th Haruna Murakami
6th Yuka Washizu
Well done to all the students who took part in the contest. Congratulations to the winners.