English News

HOME > 学院生活 > English News一覧 > We’re Back!

2015.09.09
We’re Back!
Saturday, August 29th was the first day of the second term at Shizuoka Eiwa…
After the opening chapel service, awards were given to some of the clubs which were active in various competitions during the summer: badminton, rhythmic gymnastics and brassband.
Next, we heard reports from students who went abroad during the summer. We also welcomed back the students who have been studying in Victoria, Canada for 5 months (Maple Program) and in Ottawa for 10 months (JGF). It sounds like so many students had great experiences! :-)