English News

HOME > 学院生活 > English News一覧 > Happy Canada Day eh!

2015.07.17
Happy Canada Day eh!
On July 8th, Canada English Day, students were greeted by Elaine and some first year high school students.
The Phrase of the Day was displayed around the school. This time, the phrase was “Get it? Got it? Good! Students and teachers enjoyed using the phrase.
In the morning service, Richard and a volunteer student introduced Canada to everyone.He talked about how Canadians celebrate Canada Day.
Students voted for the Canadian songs they wanted to hear in DJ Richard’s lunchtime music show. The number 1 song was Avril Lavigne’s “Rock n Roll”.
In the main corridor, there was an interesting Canadian display. The Maple Programme girls sent Canada Day reports about their experiences. The students who went on the Canada Study Tour wrote about their top recommendations in Canada.
After school, there was a special Canada Day event in the English Cafe. Many students and some teachers enjoyed a game of Canada Bingo. They learned interesting things about Canada. The winners got Nanaimo Bars. Everyone said they were delicious! Happy Canada Day eh!!