English News

HOME > 学院生活 > English News一覧 > Happy Birthday EC!

2015.06.23
Happy Birthday EC!
There was a long line of students waiting outside the English Cafe on June 22nd. Why? Well, it was the 3rd anniversary of the opening of Eiwa’s English Cafe!
Students had heard the rumor that there were ‘birthday cake’ and scones, so many gathered for the after-school celebration!
The rumors were TRUE! There was Victoria sponge cake, filled with strawberry jam and cream, and maple-flavored scones….Mmm! What’s more, there was real English tea, too – Yorkshire Tea – perhaps one of the most delicious blends of tea from the UK.
So, after dimming the lights to sing ‘Happy Birthday’ to the English Cafe, everyone tucked in to their tea and cake. There were about 50 students and teachers, so the slices of cake were rather thin! Still, we have to think of our waist lines! ;-)
Many students stayed in the cafe for a while after the cake (!) to play card games and read comics. They say ‘Time flies when you’re having fun’ – well it’s been a fast 3 years at the English Cafe….Here’s to many more fun years to come! :-)