English News

HOME > 学院生活 > English News一覧 > Surprise Emergency Drill!

2015.06.16
Surprise Emergency Drill!
On June 15th, Eiwa held a surprise emergency drill
At 1 o’clock the drill was announced.
Everyone stopped what they were doing and went quickly and quietly to the chapel. Mr Kawai checked each class had arrived. Everyone managed to go to the chapel in under 3 minutes. Well done. Let’s try to do that in a real emergency.

Finally, Mr Ishioka made some announcements.