English News

HOME > 学院生活 > English News一覧 > Junior High First Grade English Dramas

2020.02.06
It’s almost the end of the school year but the students at Shizuoka Eiwa are still very busy!

In particular, the Junior High First Grade Girls still have one final English Speaking Test to complete. Over the course of the year, students in the first grade take three speaking tests. The final test is a group drama project.
In recent weeks, the students have been working in groups of four, five or six to prepare for an English language performance of the story, Grandma Baba and her friends on a sleigh.
In their groups the students have had to choose their roles in the drama, remember their lines, make costumes and perfect their acting ability. It’s been hard work but the groups have done a great job!

The groups that have performed so far have done an amazing job and I am looking forward to seeing the performances from the remaining groups.